Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Kategória venovaná problematike SW a HW úpravám zariadenia Xbox360. Je prísne zakázané vytvárať konverzácie alebo odkazy na nelegálny SW.
Pingu76
Core člen
 
Príspevky: 131
Registrovaný: 5. Aug 2008, 23:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod Pingu76 » 8. Okt 2011, 10:27

aj ked si kupim org hru?

Obrázok užívateľa
Patrezko
Pro člen
 
Príspevky: 634
Registrovaný: 10. Nov 2009, 17:17
Bydlisko: Pezinok
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod Patrezko » 8. Okt 2011, 10:33

tyka sa to pravdepodobne iba napalenych... original by si mal spustit
Naposledy upravil Patrezko dňa 8. Okt 2011, 10:45, celkovo upravené 1

Pingu76
Core člen
 
Príspevky: 131
Registrovaný: 5. Aug 2008, 23:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod Pingu76 » 8. Okt 2011, 10:42

no vychadza 14.10 co je piatok ale verim ze uz v stredu vecer ju budem mat doma ved aj Fifa 12 bola tak isto v piatok mala vyjst a uz v stredu ju mali v obchode ....
dost sa tesim v najhorsom ked nieco spravi tak sa u teba zastavim a dame tam rovno 2.0

Obrázok užívateľa
phoenixgts
Core člen
 
Príspevky: 94
Registrovaný: 22. Okt 2009, 20:18
Bydlisko: Be_ladice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod phoenixgts » 8. Okt 2011, 11:31

Fuuuha no som zvedavy co sa deje ? Ja mam v brlohu objednanu limitku dost sa na to tesim som zvedavy v com bude hacik lebo mam flash.

Obrázok užívateľa
TomanPCM
Pro člen
 
Príspevky: 808
Registrovaný: 8. Okt 2010, 10:13
Bydlisko: Bratislava/Senec
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod TomanPCM » 8. Okt 2011, 12:17

Forza 4 has a new Content Integrity Verification (CIV for short) check. New LT+ firmware to be released soon.

Obrázok
Servis konzol Xbox 360/PS3

Obrázok užívateľa
durex
Elite člen
 
Príspevky: 1096
Registrovaný: 6. Mar 2010, 13:34
Bydlisko: Medzilaborce
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod durex » 8. Okt 2011, 12:28

Cize by som mal s reflashom pockat ? Mam FAT.
Obrázok
Obrázok

RELAX91
Core člen
 
Príspevky: 33
Registrovaný: 14. Sep 2010, 17:37
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod RELAX91 » 8. Okt 2011, 12:45

Super vcera som flashoval na LT 2.0 ..... A zas novy flash ..
Obrázok TO je NET ... :D

Devil321
Core člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 3. Okt 2011, 14:44
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod Devil321 » 8. Okt 2011, 13:04

Takže to platí jen pro SLIM a na FAT to pojede??

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod alrenx » 8. Okt 2011, 13:15

Zaujímalo by ma či sa to rieši na úrovni firmware iXtreme alebo ide len konkrétny RIP hry, tj opatchovanie hry

Fallen
Core člen
 
Príspevky: 13
Registrovaný: 22. Dec 2010, 21:37
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod Fallen » 8. Okt 2011, 13:23

ty vole pred hodinou a pol som sa vrátil od flashera s 2.0 a teraz toto ? no to si robíte srandu...

shawn
Core člen
 
Príspevky: 69
Registrovaný: 26. Aug 2010, 15:39
Bydlisko: Banská Bystrica
Poďakoval: 3 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod shawn » 8. Okt 2011, 13:31

iba pre slim? ... mam fat verziu a zajtra idem dat flashnut xbox... nemam pockat?
XBOX ONE GT: SVK pato

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod alrenx » 8. Okt 2011, 13:33

Ja by som momentálne počkal...

Obrázok užívateľa
lubiqe
Elite člen
 
Príspevky: 1074
Registrovaný: 17. Jún 2009, 19:37
Bydlisko: Bratislava Herlianska 30
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod lubiqe » 8. Okt 2011, 13:43

Hmm jak tak pozeram flash je cim dalej nevyhodnejsi gogo Microsoft
Obrázok
Obrázok
...!.ANTI.FLASH.COMMANDO.!...
...!.ANTI.JAILBREAK.COMMANDO.!...

RELAX91
Core člen
 
Príspevky: 33
Registrovaný: 14. Sep 2010, 17:37
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod RELAX91 » 8. Okt 2011, 14:07

Poslednou dobou si microsoft posvietil na piratov .
Obrázok TO je NET ... :D

pepe999
Core člen
 
Príspevky: 84
Registrovaný: 3. Jan 2011, 16:38
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod pepe999 » 8. Okt 2011, 14:14

keď to bude len pri Forze tak mi to je jedno :) Mám trojku a ešte som ju ani nehral , iba som to skúšal raz.
Nebavilo ma to.Keby náhodou to išlo tak asi aj stiahnem a keď nepôjde tak see...rr...ee...mm nato

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod alrenx » 8. Okt 2011, 14:40

Nerobme unáhlené závery ešte nič nie je potvrdené žiaden problém s LT+ 2.0 byť nemusí !!!

yogi11
Core člen
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 15. Dec 2008, 00:00
Bydlisko: sk
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod yogi11 » 8. Okt 2011, 15:52

nazdar , pozeral som
http://www.ixtreme.net/open-forum/15165 ... oke-2.html, kde v diskusii nie je jasne o co ide t.j. , ze sa moze jednat aj o chybne napalene dvd

a este aj
http://c4evaspeaks.com/
kde som ziadnu zmienku o nejakej novej ochrane pre forzu4 nenasiel. Mozem sa mylit, ale moze ist o bublinu.

RELAX91
Core člen
 
Príspevky: 33
Registrovaný: 14. Sep 2010, 17:37
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod RELAX91 » 8. Okt 2011, 16:09

bodaj by to tak bolo ze sa to iba zle napalilo abo poskodilo DVD ...
Obrázok TO je NET ... :D

Obrázok užívateľa
hellwet
Premium člen
 
Príspevky: 373
Registrovaný: 14. Dec 2009, 18:51
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod hellwet » 8. Okt 2011, 20:21

tak tiez by som to aj ja rad vedel lebo aj ja mam, tiez predobjednanu limitku a by som bol tiez strasne nerad. Ale si myslim, ze sa to asi orig. nebude jednat skor stiahnutych snad
Obrázok

agraba
Core člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 19. Sep 2011, 20:44
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod agraba » 8. Okt 2011, 20:39

Je to nekonečný príbeh!S tým musíme rátať(žial),aj ked sa stále vyrieši! :a13:

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod scream » 8. Okt 2011, 20:59

hmmm ....moj skromny nazor je, ze toto je problem ripu/ripovacieho FW, cize by to mohol vyriesit obycajny patch, pripadne novy rip. Nejde o ziadne nove, neripnute data, ktore by aktualny LT+ 2.0 nepoznal, ide len o porusenu kozistenciu... teda aspon tak to vyzera zatial...dufajme...

Ja uz sa tesim az bude GLITCH HACK dotiahnuty do konca, trvale riesenie pre ludi co nevyzaduju LIVE
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Obrázok užívateľa
5c0service
WEBMASTER + TECHNICKÉ ZALEŽITOSTI
 
Príspevky: 840
Registrovaný: 18. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod 5c0service » 8. Okt 2011, 21:42

Microsoft sa vcelku činí. Osobne ticho dúfam, ako to už padlo, že bude treba len Re-Rip, ale niečo mi hovorí, že čoskoro bude opäť nový flash...
Xboxami sa už nezaoberám

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod scream » 8. Okt 2011, 22:42

ako to tak sledujem, nie su ziadne konkretne vyjadrenia od hodnovernych zdrojov... ak ide ale o data ktore na disku nie su v suvislosti s tymi 97% pri napalovani a kvazy uplnym diskom, tak ich bude treba reallokovat...no a na to aby FW hodil spravny hash tychto dat musi najprv vediet kde ich hladat = NEW FW :(
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Obrázok užívateľa
TomanPCM
Pro člen
 
Príspevky: 808
Registrovaný: 8. Okt 2010, 10:13
Bydlisko: Bratislava/Senec
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod TomanPCM » 8. Okt 2011, 23:10

c4eva has advised that Forza 4 should not be booted due to new checks and that a fix in LT+ is forthcoming
Servis konzol Xbox 360/PS3

RELAX91
Core člen
 
Príspevky: 33
Registrovaný: 14. Sep 2010, 17:37
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod RELAX91 » 8. Okt 2011, 23:57

Takze treba definitivne novy flash ???
Obrázok TO je NET ... :D

Ďalší

Späť na Xbox360 – Flash

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist