MAFIA 2 - problem s jazykom

Archív sekcie off topic
Kefas
Core člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 20. Okt 2010, 09:52
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod Kefas » 20. Okt 2010, 09:55

Zdravim. Prosim Vas o pomoc pretoze mam problem s hrou MAFIA 2 na XBOX 360. Prvy krat ked som ju spustil hned mi vsetko naskocilo po rusky v azbuke. Ked hram hru aj dabing je po rusky a proste vsetko. Na obale mam napisane ze tam je cesky dabing. No neviem to zmenit ani na anglictinu. Bola sa na to pozriet aj kamoska ktora vie po rusky ale nenasla nic ako nastavenia jazyka alebo zmena jazyka v hre. PORADTE MI PLS! Dakujem

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4254
Registrovaný: 31. Máj 2009, 16:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod trezzor » 20. Okt 2010, 10:00

Ked nie je v hre vyber jazykov, tak sa to robi tak, ze si v menu konzoly, ides do settings, potom do Locale a tu zmenit na Czech Republic. Mozes spustit hru a mas ju uz po cesky.
P.S. inak verzia, kde je CZ, tak angl. nie je. Iba CZ, RUS, POL.
Naposledy upravil trezzor dňa 20. Okt 2010, 10:04, celkovo upravené 1

Kefas
Core člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 20. Okt 2010, 09:52
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod Kefas » 20. Okt 2010, 10:03

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide to !!!! DAKUJEM !!!! jezkovi voci ja idem byt zavislyyyyy i joooooj dakujem dakujem :D idem robit zlobu waaa

peter1207
Core člen
 
Príspevky: 99
Registrovaný: 10. Jún 2009, 00:56
Bydlisko: Trnava
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod peter1207 » 6. Dec 2011, 07:28

Vdaka vam to ide aj mne. Dik aj za mna ;)

Obrázok užívateľa
blockken5
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Feb 2013, 16:41
Bydlisko: Dunajska Streda
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod blockken5 » 4. Máj 2013, 09:30

Mne to nechce vôbec ísť , vady keď mam freestyle 3 ??
Xbox 360 Slim 500gb RGH
ObrázokObrázok

Zelm4nn
Core člen
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 30. Apr 2013, 14:25
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

Poslaťod Zelm4nn » 21. Máj 2013, 08:48

Ahojte.

Ja mam zase taky problem,, že ked všetko spravim ako ste tu pisali ze LOCATE - Czech republick, tak pri zaciatku vsetko v pohode v cestine ale ako pridem do MENU tak zase je tam ta posrana azbuka ...
Kde som spravil chybu ?


Späť na Archív-Off topic

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist