Stránka 1 z 1

Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 17. Mar 2015, 15:28
od PETAS30
Obrázok

Region: Free!
Language: EN
Hra Funguje s FW. LT 3

Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


Stahujte přes tyto programy

Obrázok
Obrázok
Linky na programy tady.
Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


Všechny linky jsou v jednom odkazu!!!

Linky jsou v textovým souboru zkopíruj soubor z Dropbox a link vlož do internetoveho prohližeče
a zmáčkni enter uvidíš všechny linky na Hru prosím stahujte v programech FreeRapid-0.9u3-CZ nebo Jdownloader 2
Pokud by někdo nevěl jak to udělat tak mi napište

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Linky na Hru jsou tady.
Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


Linky jsou kombinovatelné

Přidán záznam pro opravu dat 3% .
Na Rozbalování Raru použivejte Winrar.
Pokud mi chceš poděkovat Najdi ikonu Poděkovat u meho profilu.
Před stahováním si zjisti zda všechny linky ještě funguji pokud ne tak napište mi na PM nebo soukromou zprávu a ja linky obnovim.

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 18. Mar 2015, 14:33
od gustoxko
Prosím Vás potrebujem pomôcť ako dostanem túto hru na hardisk nemám tam vôbec možnosť install iba play now ...ďakujem

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 18. Mar 2015, 18:00
od prokoppd666
Jeden dotaz. Ako mám hru aktivovať? Alebo neviem ako teda, lebo po spustení sa dá hrať len kampaň ale to asi tak 15min, jedno kolo a potom ma vyzve aby som si zakúpil plnú verziu. Hru som previedol do RGH formátu, takže ani na LIVE sa nedá pripojiť.
Príde mi to len ako DEMO verzia.

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 18. Mar 2015, 20:23
od basildon
Tak si hru odemkni programem XM360 nebo 360 Content manager, najdes je na netu, myslim ze to umi i Yaris Swap.

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 19. Mar 2015, 16:11
od prokoppd666
Skúšal som 360 content manager, a ten ukazoval že hra je odomknutá.
XM360 zase ani hru nezobrazí, čiže nemá tam čo asi odomknúť.
Skúšal to už niekto stiahnúť a hrať ?

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 19. Mar 2015, 21:51
od basildon
Xm360 se myslím kopíruje do Xboxu a spouští v nem, pokud se nepletu.

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 21. Mar 2015, 08:38
od prokoppd666
Tak už som to konečne spojazdnil.
Rozbaliť .iso cez Xbox Image Browser
Potom odomknúť všetky epizody cez 360 Content Manager 3.0
Nahrať na interný disk
Hrať.

Ďakujem všetkým za pomoc. To odomknutie som robil prvý krát

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 28. Mar 2015, 17:33
od ruddy2
Ako to rozbeham na lt3.0 ? Po vlozeni do mechaniky nie je moznost instalacie iba "play game" Potom vybehne chybove hlasenie " The game couldn´t start. Try downloading the game again"

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 28. Mar 2015, 22:27
od Blackstar406
To by zaujimalo aj mna tiez mi to nejde na HDD.

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 30. Mar 2015, 14:48
od gustoxko
Je to XBLA a CD verzie XBLA na HDD nedostaneš jedine RGH/JTAG konzoly :a18:

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 9. Máj 2015, 10:56
od celentano
- ja som mal rovnaky problem s The Serious Sam Collection, neponukalo instalaciu na hdd, len play
ked som to prvykrat dal na dvd dl maxell, hra dlho nacitavala a padala, potom som to spravil na dvd dl verbatim, dlhe nacitavanie zostalo, ale hra nepadla ani jedinykrat :a04:

- z hdd by to asi nacitavalo plynulejsie, bez toho "hadzania" v mechanike, ale neslo to instalovat :a17:

Re: Resident Evil: Revelations 2 (2015)

PoslaťNapísal: 14. Okt 2015, 20:57
od djrjay
caute.
stiahol som to ,odomkol ale po prejdeni 1.epizody aj tak nepusti dalej.
Ako mam pokracovat na epizodu 2?