ihas liteon flash

Všeobecný pokec, kľudne i Off-Topic.
krizak
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 3. Nov 2014, 22:04
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

ihas liteon flash

Poslaťod krizak » 3. Nov 2014, 22:32

Cauky, chci se zeptat,roky palim starsi mechanikou pres clone cd a to do konce media,ale ted mi kolega poradil, at si koupim lite on ihas.
No ale nastal problem, zase sem se dovedel, ze musim udelat flash mechaniky na nejakou jinou verzi, ted mam ihash lite on 122 E 2L02.
nevite nekdo co a kde sosnout? a jestli to jde?na forech sem toho moc ktomu nenasel.
Diky vsem moc

Obrázok užívateľa
alexander_1333
Elite člen
 
Príspevky: 1216
Registrovaný: 10. Dec 2011, 13:10
Bydlisko: Zavar
Poďakoval: 20 krát
Dostal poďakovanie: 26 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod alexander_1333 » 3. Nov 2014, 22:35

Musis pouzit C4E's BurnerMAX Payload Tool v0.15 alebo najnovsiu verziu ImgBurn ktora uz obsahuje BurnerMAX.

krizak
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 3. Nov 2014, 22:04
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod krizak » 3. Nov 2014, 22:53

a to uz neni treba ju flesovat?neco bylo nekde,ze se musi flesnout na z 122 na 124 crossflash nebo cosik takoveho.

ted jeste prijit na to, jak nastavit poradne image burn

krizak
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 3. Nov 2014, 22:04
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod krizak » 7. Nov 2014, 18:35

Takze sem smahnul 5dvd a nic,delal sem nastaveni burner a image podle asi 10ti youtobe a nic:( , kdo muze poradit jak to nastavit?
Budu vdecny

Obrázok užívateľa
Noso
Závislák
 
Príspevky: 1513
Registrovaný: 7. Apr 2007, 23:00
Bydlisko: Kalinkovo
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 34 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod Noso » 7. Nov 2014, 19:11

krizak píše:Takze sem smahnul 5dvd a nic,delal sem nastaveni burner a image podle asi 10ti youtobe a nic:( , kdo muze poradit jak to nastavit?
Budu vdecny


skus sem dat aspon nejake zakladne nastavenia co si v imgBurne dal a ake media? A mozno sa dfa aj crossflasnut ta tvoja mechanika

krizak
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 3. Nov 2014, 22:04
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod krizak » 7. Nov 2014, 19:21

pred zapisem OPC zaskrtnuto a predtim odskrtnuto a taky nic
force hypert : enabled
online hypert: disabled
overspeed: disabled
smartburn: enabled
rychlost nastavena na 2.4,ale i tak to napise,ze nejmensi pali 4x
dalsi vec, je nutno dneska resit abgx?protoze sem prohnal treba far cry 3 a nove COD pres abgx.
Nikde se mi nepodarilo najit nastaveni a programy na crosflash pro moji mechaniku 122 E.
Jo a smazim na verbatim

Obrázok užívateľa
Noso
Závislák
 
Príspevky: 1513
Registrovaný: 7. Apr 2007, 23:00
Bydlisko: Kalinkovo
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 34 krát

Re: ihas liteon flash

Poslaťod Noso » 7. Nov 2014, 20:34

krizak píše:pred zapisem OPC zaskrtnuto a predtim odskrtnuto a taky nic
force hypert : enabled
online hypert: disabled
overspeed: disabled
smartburn: enabled
rychlost nastavena na 2.4,ale i tak to napise,ze nejmensi pali 4x
dalsi vec, je nutno dneska resit abgx?protoze sem prohnal treba far cry 3 a nove COD pres abgx.
Nikde se mi nepodarilo najit nastaveni a programy na crosflash pro moji mechaniku 122 E.
Jo a smazim na verbatim


popozeram sa po nastaveniach a dam ti to sem.Ak ta mechanika funguje na aplikaciu BurnerMAX Playload Tool tak by mohla normalne fungovat


Späť na Xboxzone.sk - Pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist