OMG, to si kde videl, aby sa hra sama nainstalovala?

Nestacim sa cudovat, co za individua su niektori ludia.
Tato tvoja tema je spravne v sekcii Vtipky

... sry ale zle som to pochopil tu instalaciu ja som to chapal tak ze sa tam len nieco zaciarkne ze na HD a uz to pojde ze par sekundova zalezitost a ono to je ezte dlksie ako na pc
(stale zabudam nato ze je to len konzola a funguje ako PC nie ako kalkulacka
)
MGP píše:a uz to pojde ze par sekundova zalezitost a ono to je ezte dlksie ako na pc(stale zabudam nato ze je to len konzola a funguje ako PC nie ako kalkulacka
)
1 disk (max. 6,8 GB) sa na HDD nainstaluje do 15 min., to je vela?

phenom píše:Chalani,klidek.kazdy z nas nejak začínal..

vsak ja sa haluzim jasne ze na PC niektore hry trvaju ovela,ovela dlksie tak to neber vazne kazdu kktinu ... a z mobilom viem ako to ide o mobily sa dost zaujimam ale xko mam 3 den tak by ste ma mohli trosku chapat tiez si myslim keby ste mali moznost ako ja objednat konzolu ale rozhodnut sa do 1dna aku a takmer nic si nestihli otom neprecitat a na druhy den by vam to prislo nwm ci by ste hned vsetkemu rozumeli keby ste ju nikdy predtym nedrzali v rukach
a vo fore pre zaciatocnikov som tieto otazky konkretne nenasiel inak som si to tu dost presiel nezakladal by som temu zbytocne

aspon mne ide potichu 
ja neviem co to maju za konstrukterov ze sa im seru tie xboxy... PS nema take problemyUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť