Stránka 1 z 1

compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 12:53
od Pego
Hladam download na compatible subor. Spatna kombatibilita z xbox na xbox 360. Chcem si zahrat crasha wrath.... Diky

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 13:22
od celentano

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 13:34
od Pego

A ten compatible tam mam normalne prekopirovat ako nejaku hru? Dik

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 13:50
od celentano
to je viac problemov...
- pise tam, ze je to pre JTAG a RGH... ty mas?
- mne isli iba niektore hry: Call of Duty 2: The Big Red One atd., napokon som si kupil PS2 za 50eur :a08: a ziaden problem
- presny postup nepamatam, skus pozriet YT, https://www.youtube.com/results?search_ ... on+xbox360
- daj vediet, ako si pochodil

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 14:03
od celentano

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 14:09
od Pego
Tak podarilo sa. Stiahol som ten compatible. dal to do xboxu normalne ako hru pustil v xexmenu default.xex v tom compatible. v nastaveniach nastavil file advanced mode a ukazala sa mi zložka HDDX tam som presunul druhu čast compatible suboru pre istotu rebootoval xbox v menu pustil xboox classic bola tam už tato hra pustil a facha. Tiez uz idu aj ostatne hry. Dakujem za pomoc.

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 14:10
od Pego
Pego píše:Tak podarilo sa. Stiahol som ten compatible. dal to do xboxu normalne ako hru pustil v xexmenu default.xex v tom compatible. v nastaveniach nastavil file advanced mode a ukazala sa mi zložka HDDX tam som presunul druhu čast compatible suboru pre istotu rebootoval xbox v menu pustil xboox classic bola tam už tato hra pustil a facha. Tiez uz idu aj ostatne hry. Dakujem za pomoc.

Ps ešte by som sa chcel spytat mam RGH 2 a tu na tomto fore som našiel rubriku hry XGD3 či XGD2. Niekde som čital že pri rgh2 to je jedno ktore stiahnem. Je to pravda? Dik

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 14:16
od celentano
tak to si stastny clovek :D
- ja mam flash, pre RGH to je podla mna jedno, len to iso musis pre RGH upravit v programe, ale to asi vies...

Re: compatible subor

PoslaťNapísal: 18. Nov 2017, 17:30
od Pego
celentano píše:tak to si stastny clovek :D
- ja mam flash, pre RGH to je podla mna jedno, len to iso musis pre RGH upravit v programe, ale to asi vies...

Mne sa na 20 DVD nepodarilo nahrat hru na ps2 tak už tu som si povedal, že flash nechcem :D Toto som sice robil cely den, ale spravil som to zatial všetko ide.