Stránka 1 z 1

MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 20. Okt 2010, 09:55
od Kefas
Zdravim. Prosim Vas o pomoc pretoze mam problem s hrou MAFIA 2 na XBOX 360. Prvy krat ked som ju spustil hned mi vsetko naskocilo po rusky v azbuke. Ked hram hru aj dabing je po rusky a proste vsetko. Na obale mam napisane ze tam je cesky dabing. No neviem to zmenit ani na anglictinu. Bola sa na to pozriet aj kamoska ktora vie po rusky ale nenasla nic ako nastavenia jazyka alebo zmena jazyka v hre. PORADTE MI PLS! Dakujem

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 20. Okt 2010, 10:00
od trezzor
Ked nie je v hre vyber jazykov, tak sa to robi tak, ze si v menu konzoly, ides do settings, potom do Locale a tu zmenit na Czech Republic. Mozes spustit hru a mas ju uz po cesky.
P.S. inak verzia, kde je CZ, tak angl. nie je. Iba CZ, RUS, POL.

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 20. Okt 2010, 10:03
od Kefas
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide to !!!! DAKUJEM !!!! jezkovi voci ja idem byt zavislyyyyy i joooooj dakujem dakujem :D idem robit zlobu waaa

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 6. Dec 2011, 07:28
od peter1207
Vdaka vam to ide aj mne. Dik aj za mna ;)

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 4. Máj 2013, 09:30
od blockken5
Mne to nechce vôbec ísť , vady keď mam freestyle 3 ??

Re: MAFIA 2 - problem s jazykom

PoslaťNapísal: 21. Máj 2013, 08:48
od Zelm4nn
Ahojte.

Ja mam zase taky problem,, že ked všetko spravim ako ste tu pisali ze LOCATE - Czech republick, tak pri zaciatku vsetko v pohode v cestine ale ako pridem do MENU tak zase je tam ta posrana azbuka ...
Kde som spravil chybu ?