Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Kategória venovaná problematike SW a HW úpravám zariadenia Xbox360. Je prísne zakázané vytvárať konverzácie alebo odkazy na nelegálny SW.
Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod scream » 10. Okt 2011, 21:52

Fakt je jediny a to ten, ze forza obsahuje CIV.

Vas zaujima finalny verdikt, mozme spekulovat kolko chceme ale ked ujo c4eva povie, ze to chutit aktualnemu FW nebude, tak az vtedy to bude fakt:)

Tu je jeden z dovodou preco si myslim, ze MS nikdy nepristupi k takemu odvaznemu kroku ako zakazaniu updatu:

http://team-xecuter.com/forums/showthre ... ight=unban

...istym sposobom si stale vazia zakaznika a ja mam z horeuvedenej zabanovanej konzoly zrazu panensky xbox s pristupom na live a ani neviem ako:)
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod alrenx » 10. Okt 2011, 22:13

Rád by som teda upresnil príspevok ktorý som pridal vyššie. Po upozornení Sleepyho som si overil či daný Xbox má skutočne zakázaný Update DB. Po odflashovaní mechaniky na stock som sa samozrejme nikam nedostal, preto som skúsil vymeniť mechaniku za inú a zrazu všetko ide ako má. Človek ma na výmenu neupozornil iba mi povedal že má Ban tak som si automaticky na základe dohadov myslel že to tak je. Mýliť sa je ľudské a preto sa ospravedlňujem ak som svojimi informáciami zavádzal. Na fóre sa snažím ľuďom pomôcť a nie dezinformovať. Uvidíme ako dopadne Agrashi pravdepodobne sa mu stalo to čo mne.

Pre upresnenie:
Aktuálne informácie ohladom Flashu LT+ 2.0 a hry Forza 4 (a možno aj ďalších nových)
. Hra Forza 4 je aktuálne nebezpečná pre hranie na Live
- táto hra má nové CIV checks (môžme to nazvať aj novou ochranou)
- táto hra môže zapisovať dáta o chybnom spustení do secdata.bin a teda môžeme dostať FLAG

MS v poslednej dobe pristupuju k pirátom dosť tvrdo, dúfajme však že sa nedostaneme k veciem ako som spomínal (Ban off-line a zakázanie Update Dashboardu)

Aktualizované:
- odstránená zavádzajúca informácia o zakázaní update dashboardu po bane
- odstránená informácia o bane off-line keďže sa jednalo len o dohad a čistú špekuláciu

Hranie tejto hry teda v konečnom dôsledku neodporúčam luďom ktorý chodia na LIVE alebo plánujú chodiť na LIVE, najmä Promo verziu ktorá nie je určená nám hráčom ale pre obchody na predvádzanie hry.

Obrázok užívateľa
TomanPCM
Pro člen
 
Príspevky: 808
Registrovaný: 8. Okt 2010, 10:13
Bydlisko: Bratislava/Senec
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod TomanPCM » 10. Okt 2011, 23:12

- a aky error ti to hadzalo ked si tam mal inu mechaniku
- dnas som sa nudil z starym xenonom kde bola original mechanika ale DB sa nedal aktualizovat,
- hadzalo E66
- nakoniec bol v mechanike spoofnuty iny FW
Servis konzol Xbox 360/PS3

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom!!!!

Poslaťod scream » 10. Okt 2011, 23:21

nehodi error, len ti nedokonci update, respektive ho ani nezacne, sekne to pocas "updating" a ostanes na dashboarde vo verzii 12xyz. Aspon to su dnesne skusenosti s Hitachi47 spoofed as liteon....

EDIT: toto sa dialo pri mechanike s flashom 1.4, po flashi na LT 1.1 to zakaznikovi bezproblemov updatlo na 13599
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

somro
Core člen
 
Príspevky: 104
Registrovaný: 2. Máj 2008, 23:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom, mozete ostat flagnuty!!!!

Poslaťod somro » 11. Okt 2011, 12:01

Tak ako to vkastne je? Pokial nechodim na live a ani nikdi nebudem tak mozem hrat bez akehokolvek nasledneho obmedzenia?

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom, mozete ostat flagnuty!!!!

Poslaťod scream » 11. Okt 2011, 12:42

tera neviem ci si lenivy precitat si aspon poslednych 5 prispevkov alebo mas pocit, ze tu ma niekto vestecku gulu... Vidis niekde nejaky oficialny PAL RELEASE?!
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Obrázok užívateľa
PanStres
Elite člen
 
Príspevky: 1005
Registrovaný: 29. Dec 2009, 13:13
Bydlisko: Nitra
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom ak chodite na LIVE!

Poslaťod PanStres » 11. Okt 2011, 14:42

Ako to nemôžte počkať ten týždeň ? Myslím že to prinesie svetlo do tohto problému. Ja osobne sťahovať hru nemienim pokiaľ nebudem vedeť čo sa môže stať.
PC: CPU: Intel i5 2,67GHz. RAM: 6GB DDR 3 1333MHz. HDD: 2 x 2TB. GPU: nVidia GT 480 GDDR 5 1536MB. OS: Windows 7 (64 bit).
x-Box 360 : Momentálne žiadny
Mobil: SE Xperia Play (R800i) 32GB

Obrázok užívateľa
phoenixgts
Core člen
 
Príspevky: 94
Registrovaný: 22. Okt 2009, 20:18
Bydlisko: Be_ladice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Nespustajte FORZU 4 s flashom ak chodite na LIVE!

Poslaťod phoenixgts » 11. Okt 2011, 14:53

No ja som to stiahol aj napriek riziku schytania banu lebo na xlive nechodimk ani nebudem napalil som to cez imgburn a slape to akurat palim dvd 2 . Mam aj predobjednavku lebo takuto hru si nenecham ujs a chcem vlastnit aj original . Takze mne to slape ak to chce niekto tahat moze je to funkcne .

gustoxko
Core člen
 
Príspevky: 23
Registrovaný: 21. Jún 2011, 11:51
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod gustoxko » 12. Okt 2011, 14:11

novy dashboard 13604 ?

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod alrenx » 12. Okt 2011, 14:29

Len dodám, to či je bezpečné hrať XGD3 hry s momentálnym spôsobom napalovania nevieme. Takisto Promo verzia bezpečná určite nie je keďže je určená pre obchody a nie pre hráčov... V podstate sú všetko len špekulácie (ak to niekto nepochopil tak aj to čo píšem aj čo píše c4eva - už v minulosti padli bany konzolám ktoré mali na tú dobu ževraj bezpečný flash)...
Naposledy upravil alrenx dňa 12. Okt 2011, 15:25, celkovo upravené 1

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod alrenx » 12. Okt 2011, 15:01

Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup burned using the in-progress custom PC DVD burner fw is running fine on LIVE (it allows burning 100% of the ISO to regular DVD+R DL). You are still advised not to boot truncated Forza 4 backups on the current LT+ v2.0]


Je to naozaj potvrdené ? Z tohto mi vyplíva že naše skrátené verzie nie sú odporúčane ale chystaný XBC (a asi aj firmware pre napalovačku) umožní napáliť 100% na klasické DVD a to bdue bezpečné.

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod alrenx » 12. Okt 2011, 15:05

Pokial viem toto je forum a prebieha tu diskusia... Ale to by si ako Admin mal vediet.

Edit. Ten každý druhý post máš na mysli že som radšej ludí upozornil na Forzu 4 ale samozrejme som sa opravil a ospravedlnil ?

Edit 2:
Poučil som sa z tvojho príspevku len tak ďalej
... Myslím že sa so mnou dá komunikovať aj inak ako ironicky. Chceš tento problém ďalej rozoberať, pretože by som toho vedel napísať asi za 10 strán alebo to necháme tak a budeme komunikovať na normálnej úrovni...

Edit 3: Myslím že na fóre aj mimo fóra som pomohol mnohým luďom ktorí mi písali aj na icq. Myslím že si zaslúžim určitý rešpekt aj od Administrátora a nie ironické výlevy z nervozity že niekto prispel do jeho témy a asi aj fóra (vyzerá to tu tak) a on nie je ten prvý kto zverejnil nejakú informáciu. Príspevok hore nado mnou pochádza z c4evaspeaks, je to komentár autora ktorý pridal IRC log c4eva a vyvracia v ňom to čo napísal Sleepy (to neznamená že to musí byť pravda). Preto som si myslel že bude vhodné ak to tu zverejním aby sme sa o probléme porozprávali a nie ironicky kritizovali...

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod alrenx » 12. Okt 2011, 15:29

Sleepy, viem že som ťa za jednu vec možno nahneval ale to neznamená že si to budeme riešiť na fóre - tá vec sa fóra netýka a takisto vieš že to nebolo rozhodnutie ktoré by padlo keby boli iné okolnosti.

Ale k veci, na c4evaSpeaks pribudla kolonka, že očakávame nový napalovací firmware (nie ripovací). To znamená že pre teraz neznámu mechaniku - dvd napalovačku je chystaný nový firmware ktorý umožní spomínané 100% napálenie ISO hry.
(tieto informácie nie sú priamo od c4eva ale majú určitú dávku dôveryhodnosti)

gustoxko
Core člen
 
Príspevky: 23
Registrovaný: 21. Jún 2011, 11:51
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod gustoxko » 12. Okt 2011, 16:37

Cize ked budem napalovat cez novy imgburn tak nemusim mat subor.dvd (pri xgd3) ???

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Hranie Forza 4 na LIVE s LT+ 2.0 je "bezpecne".

Poslaťod scream » 12. Okt 2011, 21:13

Sleepy mohol si ale doplnit do prveho postu, ze vsetky aktualne napalene verzie forzy 4 nie je bezpecne hrat online, v podstate ani bootovat.... aby bol ten prispevok trosku blbovzdorny :)
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Kayn
Core člen
 
Príspevky: 19
Registrovaný: 3. Aug 2007, 23:00
Bydlisko: Košice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod Kayn » 13. Okt 2011, 08:22

Chalani, mal by som otazku ohladom spustania XGD3 hier (nie na LIVE). Moze to sposobit flagnutie Xboxu?

Ja som si pred par dnami dal urobit flash na LT+ 2.0 aby som si zahral GOW3. Skusil som spustit aj starise hry (aj AP2.5), aby som zistil, ci funguju OK tak ako s predchadzajucim flashom LT+ 1.91. AP2.5 hry (AC: Brotherhood, NFS Hot Pursuit) mi ale nejdu (dostanem hlasku, ze format disku nie je podporovany). Cez Xval som sa pozrel, ci mam flag a je tam :( Xval mi hlasi: Failed AP25 Challenge. Teraz neviem, ci mi to sposobil GOW3 (XGD3 hry), alebo AP2.5 resp. som to uz mal flagnute - ale bol som niekolkokrat na Live bez problemov.

Viete mi na to odpovdat? Mozte ti, co spustali XGD3 hry skusit Xval a pozriet sa ci mate flag?
http://www.flashxbox.sk/zistenie-flagu- ... al/#clanok

Vdaka.

W360
Core člen
 
Príspevky: 14
Registrovaný: 22. Jún 2009, 17:48
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod W360 » 13. Okt 2011, 08:50

Kayn - tie AP2.5 hry ako AC:Brotherhood musis patchnut. Ty si to napaloval davno a mas nekompletne AP2.5 asi tam si dostal flag. Mne brotherhood pod LT+ 2.0 ide ale patchol som ho.

Kayn
Core člen
 
Príspevky: 19
Registrovaný: 3. Aug 2007, 23:00
Bydlisko: Košice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod Kayn » 13. Okt 2011, 08:59

W360 píše:Kayn - tie AP2.5 hry ako AC:Brotherhood musis patchnut. Ty si to napaloval davno a mas nekompletne AP2.5 asi tam si dostal flag. Mne brotherhood pod LT+ 2.0 ide ale patchol som ho.


Vdaka za odpoved. Takze XGD3 hry nemozu flagnut Xbox? Iba AP2.5? Spustal si nejaku XGD3 hru? Ak ano, mas flag?

eddiestone
Core člen
 
Príspevky: 7
Registrovaný: 13. Okt 2011, 12:40
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod eddiestone » 13. Okt 2011, 12:49

Sleepy musím říct seš fakt dobrej.Doplnuješ pořád nové a nové informace ohledně dění kolem xboxu a her.Na každou otázku se snažíš odpovědět.Pokaždý čtu tvé příspěvky a hned je člověk o něco chytřejší.Takže díky moc a jen tak dále.

gustoxko
Core člen
 
Príspevky: 23
Registrovaný: 21. Jún 2011, 11:51
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod gustoxko » 13. Okt 2011, 13:46

Sleepy cize ak tomu rozumiem ked nechcem chodit v buducnosti na live nemusim preflashovavat mechaniku v PC a mozem napalovat tak ako doteras ?? a ohladom toho imgburn netreba tam teda hadzat ten subor.dvd ale iba odskrtnut tu kolonku nech si sam vybere LB ? dakujem

FraGiLe
Core člen
 
Príspevky: 13
Registrovaný: 26. Júl 2011, 09:51
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod FraGiLe » 13. Okt 2011, 13:57

The model of the DVD Burner will be announced shortly. There are several different versions of this model and we want to make sure that each one can be patched before we tell you to go out and buy.


takže som to pochopil správne.. že bude určený istý model vhodnej napalovačky na ktorú sa spraví custom FW?

Obrázok užívateľa
scream
Elite člen
 
Príspevky: 1049
Registrovaný: 29. Okt 2009, 11:26
Bydlisko: Kosice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod scream » 13. Okt 2011, 14:59

ano
flashkosice@gmail.com - XBOX SERVIS

Obrázok užívateľa
sunshine311
Core člen
 
Príspevky: 30
Registrovaný: 25. Jún 2010, 17:19
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod sunshine311 » 13. Okt 2011, 20:22

Sorry je tu napisanych vela veci stale sa menia a uz som z toho pomykove :D Tak sa hlupo opytam.Mam xbox360 Fat mechanika lite on napalovacka writemaster medium verbatim.Ak napalim Forza.Motorsport.4.Promo.Edition.PAL.XBOX360-iND klasicky cez cd clone cez .dvd a layerbreak 2133520 s flashom lt +2.0,nechodim na live.Pojde mi to a nemusim sa nicoho bat? fuu za zdlhava otazka :D este flash lt+2.0 nemam preto sa pytam vopred.A na aky dashboard mam upgradnut? Diky za odpoved

Obrázok užívateľa
alrenx
Závislák
 
Príspevky: 1507
Registrovaný: 20. Dec 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 2 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod alrenx » 13. Okt 2011, 20:38

Je potrebný LT+ 2.0 a DB 13599. Ak nechodíš na Live hra ti normálne pôjde. Ak chodíš tak máš riziko banu.

Obrázok užívateľa
sunshine311
Core člen
 
Príspevky: 30
Registrovaný: 25. Jún 2010, 17:19
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Poslaťod sunshine311 » 14. Okt 2011, 09:13

Dakujem za vybornu a pochopitelnu odpoved.Flasher bude vediet ako ma upgradnut dashboard ked mu poviem co od neho chcem.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Xbox360 – Flash

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist