xbox - monitor

HW informácie a otázky ohľadne Xbox360 Slim.
SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 2. Apr 2014, 15:32

Čaute, som tu nový tak neviem či som dobre zaradil moju tému :D

Chcem sa spýtať môj xbox je Xbox 360 Premium E 250GB a môj monitor je ACER P233W

Kúpil som si tento kábel a chcel som ho spojazdniť na mojom monitore, koncovky sedia ale po zapnutí xboxu obraz nenaskoči, neviete kde je problém ?

Obrázok

Obrázok užívateľa
AshnoY
Core člen
 
Príspevky: 81
Registrovaný: 11. Nov 2012, 14:29
Bydlisko: Šaľa
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod AshnoY » 2. Apr 2014, 15:37

skúsil si poprepínať všetky vstupy priamo v menu monitora? pri takejto redukcii mohol monitor zle rozoznať vstup
Obrázok

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 2. Apr 2014, 17:11

neviem kde teraz myslíš ale na monitore priamo na tlačidlach som nič ani také podobne nenašiel

Obrázok užívateľa
AshnoY
Core člen
 
Príspevky: 81
Registrovaný: 11. Nov 2012, 14:29
Bydlisko: Šaľa
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod AshnoY » 2. Apr 2014, 18:24

nedarí sa mi nájsť špecifikácie toho monitoru, vieš napísať aké má monitor video vstupy?
Obrázok

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 2. Apr 2014, 18:55

asi veru neviem :a17:

Obrázok užívateľa
dodo75
Závislák
 
Príspevky: 1526
Registrovaný: 16. Jan 2007, 00:00
Bydlisko: Lipt.Mikuláš-Košice
Poďakoval: 1 krát
Dostal poďakovanie: 8 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod dodo75 » 2. Apr 2014, 22:57

skus na monitore prepnut na VGA ale zvuk ti nepojde ten si musis napojit zvlast

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 4. Apr 2014, 16:42

a ako prosím ťa ? tlačidlá na monitore nikde nemajú takú možnosť :a05:

Obrázok užívateľa
dodo75
Závislák
 
Príspevky: 1526
Registrovaný: 16. Jan 2007, 00:00
Bydlisko: Lipt.Mikuláš-Košice
Poďakoval: 1 krát
Dostal poďakovanie: 8 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod dodo75 » 4. Apr 2014, 18:46

SW33T píše:a ako prosím ťa ? tlačidlá na monitore nikde nemajú takú možnosť :a05:

hladaj tlactko SOURCE a tam si to nastav na VGA pozeral som ten monitor ale nenasiel som kde sa to moze prepinat,manual mas k nemu?

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 5. Apr 2014, 10:33

bohužiaľ nemám keďže monitor mám už dlhšiu dobu, a nemôžem to nikde nájsť v PC vôbec ani drivery nejaké nato niesu nič :a13:

Obrázok užívateľa
dodo75
Závislák
 
Príspevky: 1526
Registrovaný: 16. Jan 2007, 00:00
Bydlisko: Lipt.Mikuláš-Košice
Poďakoval: 1 krát
Dostal poďakovanie: 8 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod dodo75 » 5. Apr 2014, 10:54

SW33T píše:bohužiaľ nemám keďže monitor mám už dlhšiu dobu, a nemôžem to nikde nájsť v PC vôbec ani drivery nejaké nato niesu nič :a13:

ten monitor nema ziadne tlacitka ako - +,menu atd....

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 6. Apr 2014, 08:35

má tam E potom AUTO MENU a - + ale ani v jednom tomto nieje prepnutie alebo niečo také čo by mohlo naznačovať tomu :/

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 6. Apr 2014, 13:34

Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


niekde tam neviete či sa to dá nastaviť ?

Obrázok užívateľa
Stoupe
Závislák
 
Príspevky: 2182
Registrovaný: 27. Nov 2011, 15:02
Bydlisko: BB/VK
Poďakoval: 18 krát
Dostal poďakovanie: 24 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod Stoupe » 6. Apr 2014, 13:38

Mas P223W a nie P233W, ako to tvrdis v prvom prispevku.

Obrázok užívateľa
Noso
Závislák
 
Príspevky: 1513
Registrovaný: 7. Apr 2007, 23:00
Bydlisko: Kalinkovo
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 34 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod Noso » 6. Apr 2014, 14:05

SW33T píše:
Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme


niekde tam neviete či sa to dá nastaviť ?


zapoj xbox na zariadenie kde fungoval obraz.Potom zmen v menu xboxu obraz na 480p = 640×480, 704×480 alebo 852×480 to je standart co by mal poznat aj tvoj monitor.Ked uz budes mat obraz na monitore tak v nastaveniach xboxu chod na nastavenia obrazovky a daj optimal resolution a xbox si zoberie nastavenia tvojho monitoru a mas to hotovo

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 6. Apr 2014, 17:17

p223w :D

Obrázok užívateľa
dodo75
Závislák
 
Príspevky: 1526
Registrovaný: 16. Jan 2007, 00:00
Bydlisko: Lipt.Mikuláš-Košice
Poďakoval: 1 krát
Dostal poďakovanie: 8 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod dodo75 » 6. Apr 2014, 19:10

ak xbox chces pripojit na monitor tak si kup tento ja ho mam a funguje na 100%
http://www.progamingshop.sk/speedlink-v ... 20847.html

Obrázok užívateľa
Stoupe
Závislák
 
Príspevky: 2182
Registrovaný: 27. Nov 2011, 15:02
Bydlisko: BB/VK
Poďakoval: 18 krát
Dostal poďakovanie: 24 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod Stoupe » 6. Apr 2014, 19:13

dodek, ale on ma Ecko, nie S/phat.

Obrázok užívateľa
dodo75
Závislák
 
Príspevky: 1526
Registrovaný: 16. Jan 2007, 00:00
Bydlisko: Lipt.Mikuláš-Košice
Poďakoval: 1 krát
Dostal poďakovanie: 8 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod dodo75 » 6. Apr 2014, 21:38

Stoupe píše:dodek, ale on ma Ecko, nie S/phat.

aha to som si nevimol ze ma E

SW33T
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 2. Apr 2014, 15:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: xbox - monitor

Poslaťod SW33T » 7. Apr 2014, 15:10

Noso píše:zapoj xbox na zariadenie kde fungoval obraz.Potom zmen v menu xboxu obraz na 480p = 640×480, 704×480 alebo 852×480 to je standart co by mal poznat aj tvoj monitor.Ked uz budes mat obraz na monitore tak v nastaveniach xboxu chod na nastavenia obrazovky a daj optimal resolution a xbox si zoberie nastavenia tvojho monitoru a mas to hotovo


problém je že mne v xboxe ukazuje len hdmi settings tam samozrejme nič nejde pretože nemám kábel taký a tento môj do telky nezapojím, potom je tam len tv normal a widescreen a nič viac k tomu také a nejaké pv 60 a pv50..nič viac


Späť na Xbox360 – Hardware Xbox360 S/E

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist