FAQ : Napalovanie hier na XBOX360

Linky a torrenty na Xgd2 hry. Tieto hry sú spustiteľné s flashom, rgh, jtag, r-jtag a s ODDE.
Obrázok užívateľa
Xaaron
Pro člen
 
Príspevky: 683
Registrovaný: 28. Apr 2009, 00:00
Bydlisko: Zilina
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Poslaťod Xaaron » 9. Júl 2009, 12:48

to bude asi to iste ako u mna.jednoducho som dal ok a samo urobilo update a hra uz isla.cele to trvalo do 3 min. bez pripojenia na net/live

gavinharris
Core člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 10. Okt 2008, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod gavinharris » 12. Júl 2009, 18:14

for Xaaron: stahl jsem, opatchoval, vypalil s Clone CD, stim vypaluji vzdy a nikdy nebyl problem...pri otazce na update dam yes a pise mi to ze disk nelze precist. Jaky myslis ze je problem? Myslis ze nahoda ze nebylo dobre vypaleno CD? Jak povidam, soubor jsem opatchoval wawe 3 patchem a vypalil 1* rychlosti, ale disk neslo precist...dekuji za pomoc

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 13. Júl 2009, 09:35

Ked pyta update, tak najnovsi Dashboard!

Obrázok užívateľa
Xaaron
Pro člen
 
Príspevky: 683
Registrovaný: 28. Apr 2009, 00:00
Bydlisko: Zilina
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Poslaťod Xaaron » 13. Júl 2009, 09:42

no neviem ja hry nepatchujem.mam najnovsi FW aj dashboard no pri hre transformers to chcelo update tak som dal ok .urobilo update a hra ide.ale neviem doteraz,ze coho update,preco a zvlast ked som nebol ani pripojeny na net

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 13. Júl 2009, 09:52

Ked si to nepatchoval, tak v kazdej hre je ten full dashboard aj s avatarmi:a26: Cize tebe to updatovalo z disku. Po opatchovani priecinok s avatarmi zmizne a preto ho konzola hlada. V takomto pripade treba este pred hrou updatnut najnovsi Dash.

Obrázok užívateľa
peterha
Core člen
 
Príspevky: 137
Registrovaný: 21. Júl 2008, 00:00
Bydlisko: Žilina
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod peterha » 13. Júl 2009, 12:50

chcem sa opytat. stiahol som si hru cez torrent. su tam dva subory, jeden ma priponu .dvd a druhy .000.
mam to vypalovat tak isto ako keby mal ten druhy priponu .iso? cize otvorit subor .dvd v imgburn? pojde to? ci ho treba premenovat?
LOCKE: You just killed everybody on that boat!
BEN: So?

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 13. Júl 2009, 13:21

peterha píše:chcem sa opytat. stiahol som si hru cez torrent. su tam dva subory, jeden ma priponu .dvd a druhy .000.
mam to vypalovat tak isto ako keby mal ten druhy priponu .iso? cize otvorit subor .dvd v imgburn? pojde to? ci ho treba premenovat?


Jasne, ze to pojde. To je jedno ci je Image .iso alebo .000

Medak
Core člen
 
Príspevky: 81
Registrovaný: 5. Máj 2008, 00:00
Bydlisko: Kosice a okolie - Moldava nad Bodvou
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod Medak » 14. Júl 2009, 11:21

vyskusal som uz vselijake napalovania behom 2 rokov a mozem potvrdit ze najviac DVD som pokazil s IMG burn ale nie stale s tymi istymi verziami.Starsie napalovali bezchybnejsie.najmenej DVD sa mi pokazili ked som napaloval s CD Clone.Pri nom uz aj ostavam.Konkretne verzia CloneCD5.3.14
Co sa tyka DVD tak doteraz som pouzival Verbatin DVD+RDL.No odkedy neviem zohnat verbatinky 2,4x ale len tie novsie 8x tak sa mi z 10ks s img burn znicilo aj 4 ks.napalujem a stale som napaloval 1x rychlostou.Teraz napalujem Fortis DVD+R 8x v CD clone 5.3.14 a bez jedineho problemu.Pre mna z dvojrocnej praxe je to naj kobinacia.DVD Fortis su lacne 210 sk 10ks a su menej problemove ako nove Verbatinky.Napalpvacku mam LG GH22LP20 ATA a konecne uz ziadne vyhadzanie DVD ciek.
Flash xbox360 Moldava nad Bodvou a okolie.

Obrázok užívateľa
Xaaron
Pro člen
 
Príspevky: 683
Registrovaný: 28. Apr 2009, 00:00
Bydlisko: Zilina
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 1 krát

Poslaťod Xaaron » 14. Júl 2009, 12:14

ja naopak s imgburn nemam ziadny problem.problem je skor so znackou DVD.po viacerych znicenych DVD som presiel na fortis a ani jeden problem.imgburn a fortis no problem

pikolo001
Core člen
 
Príspevky: 58
Registrovaný: 18. Jan 2009, 01:00
Bydlisko: Považská Bystrica
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod pikolo001 » 16. Júl 2009, 16:55

gaco píše:Napalované hry sa dajú spúšťať iba na XBOX360 s fleshnutou mechanikou.

Postup pri napalovaní záložnej kopie:
1.Ako prvé pochopiteľne musíme stiahnuť danú hru.
Dávame velký pozor aby daná hra bola PAL alebo region free.(pokial nemate XBOX360 z ameriky alebo japonska,tam su regiony NTSC-U a NTSC-J)
2.V priečinku s hrou by sa mali nachádzať dva súbory,a to .iso a .dvd ako na screene: (ide o hru Silent Hill 5)

Obrázok

3.Skontrolujeme si .dvd subor pravým kliknutím myši na subor,a otvorením v notepadu.Mali by sa zobrazit dva riadky,prvy by mal zobrazovat ´LayerBreak=1913760´ a v druhom by mal byt kompletný názov iso súbora aj s príponou .iso !!!
Takto by mal vyzerať .dvd súbor na hru CoD4

Obrázok

4.Ak je všetko ako má byť,zvolíme si program na napalovanie.Ja osobne pouzivam CdClone,ale možte použíť aj IMGburn,v žiadnom prípade nie NERO ani ALCOHOL120!!!!
5.Napaluje sa ten malý .dvd subor,nie .iso !!!!!!!!!!!!
6.Napalovať sa dá iba na dvojvrstvové dvd,čiže iba na DVD+R DL.Odporúčaná rýchlosť napalovania je 2-2.4x.

Už len taká pripomienka,a to že musíte mať dvojvrstvovú napalovačku :) ,lebo sa tu nájdu aj takí experti ktorí o tom nevedia :)

Príjemné mínanie DVD+R DL a samozrejme hranie :)



do toho dvd suboru mozu ist aj velke pismena?
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Obrázok užívateľa
jsmiska84
Premium člen
 
Príspevky: 373
Registrovaný: 10. Nov 2008, 01:00
Bydlisko: Handlová
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod jsmiska84 » 16. Júl 2009, 19:24

Teoreticky by to malo byť jedno, či sú tam malé alebo VEĽKÉ písmená, testovať to ale nebudem :) Najjednoduchšie riešenie je mať to napísané tak ako to je v návode a neriešiť zbytočnosti.

Obrázok užívateľa
origin
Premium člen
 
Príspevky: 469
Registrovaný: 12. Jún 2009, 23:49
Bydlisko: Banská Bystrica
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod origin » 16. Júl 2009, 19:56

Používam Verbatim alebo Imation +. rýchlosť 2-2,4x, clone cd a ešte mi ani jeden disk nezlyhal. Veľa krát som musel robiť ručne .dvd súbor, ale píš to malým písmom.
....................................!.ANTI.FLASH.COMMANDO.!.....................................
....Obrázok....
Obrázok
Flashujem práčky, chladničky, žehličky, mikrovlnky, hriankovače a mixéry

MrGrass
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 19. Máj 2009, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod MrGrass » 18. Júl 2009, 17:37

Ludia kde najdem teras ten patch na opacovanie tych novych hier lebo som kukal na str 16 je link na ten program ale uz nefunguje

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 18. Júl 2009, 17:44

MrGrass píše:Ludia kde najdem teras ten patch na opacovanie tych novych hier lebo som kukal na str 16 je link na ten program ale uz nefunguje


http://www.edisk.sk/stahni/84853/Patch_3rd_wave_xbox_360__www.newpct.com_.rar_6.78MB.html

MrGrass
Core člen
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 19. Máj 2009, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod MrGrass » 18. Júl 2009, 17:50


Obrázok užívateľa
kojur3x
Core člen
 
Príspevky: 218
Registrovaný: 6. Júl 2009, 11:54
Bydlisko: Žilina - Kunerad
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod kojur3x » 20. Júl 2009, 14:25

potrebujem pomoc uz 2 DVD + DL Verbatim som posahal ked som napaloval, vsetko islo OK do 36 % a potom zacala mechanika divne zvuky vydavat a ERROR ... napaloval som cez IMGburn rychlost 2.4 ... tak neviem co teraz mam skusit CD clone ? ... este som ho nepouzival takze ak by bol niekto ochotny a isiel na ICQ mi to krok po kroku vysvetlit bol by som vdacny ...
Obrázok

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 20. Júl 2009, 14:31

Mechaniku mas aku? A v nej firmware? Prvykrat si palil DLko?

Obrázok užívateľa
kojur3x
Core člen
 
Príspevky: 218
Registrovaný: 6. Júl 2009, 11:54
Bydlisko: Žilina - Kunerad
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod kojur3x » 20. Júl 2009, 14:34

mam normal notebook Fujitsu Siemens kupovany asi pred rokom a DLka som uz palil a vzdy isli ...

trezzor ... pod na ICQ 473713256
Obrázok

vajky
Core člen
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 18. Júl 2009, 10:09
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod vajky » 22. Júl 2009, 11:58

caute..stiahol som si fight night round4 a ako to zapatchovat a napalit . pozeram a nemam tam ten iso subor.
pripajam screen toho co mi stiahlo..co ztoho mam dat napalovat ? dik

[img][IMG]http://i27.tinypic.com/1dyctz.jpg[/img][/IMG]

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 22. Júl 2009, 12:04

vajky: Musis tam mat po rozbaleni Image hry (.iso, .000). Ty si to image rozbalil. Lebo ak si mal po rozbaleni iba tie priecinky, tak to si stiahol tak max 150 MB!

FOKOLA
Core člen
 
Príspevky: 156
Registrovaný: 27. Apr 2008, 00:00
Bydlisko: Martin
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod FOKOLA » 31. Júl 2009, 18:38

Chcem sa opytat ako dlho vam trva vypalenie hry cez ImgBurn, ked date palit rychlostou 2,4x? Niekto tu na fore myslim pisal, ze by to malo trvat priblizne 45 minut. Ja ked si zvolim v ImgBurne rychlost 2,4x tak to mam vypalene za nejakych 23 minut a to je nejake divne nie? Dokonca som raz skusil nastavit rychlost na 1x a aj tak trvalo vypalenie hry rovnako ako predtym teda asi 23 minut (ziadna zmena v case napalovania). DVD napalovacku mam Samsung a mam samozrejme stiahnutu najnovsiu verziu ImgBurnu. Vsetky hry, ktore som doteraz napalil mi idu v poriadku, akurat, ze sa mi zda ten cas napalovania akysi divny. Neviem, ci mi to nahodou nepali rychlostou 4x aj napriek tomu, ze si zvolim 2,4x resp. 1x. Ak niekto tusi dajte vediet.

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 31. Júl 2009, 18:40

Ano, je to rychlost 4x. Program aj ukaze, akou rychlostou sa napaluje.

Obrázok užívateľa
marine21
Core člen
 
Príspevky: 30
Registrovaný: 18. Júl 2009, 14:17
Bydlisko: Nove zamky a okolie
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod marine21 » 31. Júl 2009, 18:45

aha ja mam presne tento isty problem sice mi ide vsetko v pohode ale dam vypalit 1X rychlostou a je to 30 minut neviete znahodou preco? ako by som si to mohol nastavit na 1x ?
Obrázok

FOKOLA
Core člen
 
Príspevky: 156
Registrovaný: 27. Apr 2008, 00:00
Bydlisko: Martin
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod FOKOLA » 31. Júl 2009, 18:45

trezzor píše:Ano, je to rychlost 4x.

Trezzor dakujem za odpoved. Nevies ako je to mozne, ze mi ImgBurn pali 4x rychlostou, ked tam mam vzdy nastavenu rychlost 2,4x resp. ako som uz spominal 1x? Alebo to treba este niekde extra nastavit a nie iba v tom zakladnom okne? Nechapem. Ale hry mi idu normalne zda sa lebo tu niekto pisal, ze ked sa napaluje vacsou rychlostou ako 2,4x tak hry potom vraj nefunguju. Inac pocas napalovania sa mi tam ukazu dva udaje, na lavej strane mi ukazuje, ze sa to pali presne takou ryclostou, aku som vybral (napr. 1x), ale na pravej strane toho okna pise nieco o rychlosti 4x tak fakt neviem. Na buduce asi spravim k tomu printscreen, aby sme sa lepsie rozumeli. Este som neskusal pouzivat na napalovanie inu aplikaciu napr. CloneCD. Aj som ju chcel stiahnut, ale ktora je vlastne potrebna CloneCD alebo CloneDVD? Predpokladam, ze asi skor CloneDVD alebo aj CloneCD ma moznost palit DVD Image subory?

trezzor
Závislák
 
Príspevky: 4320
Registrovaný: 31. Máj 2009, 17:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Poslaťod trezzor » 31. Júl 2009, 18:46

A preco to potrebujes palit iba 1x?

PredchádzajúciĎalší

Späť na Xbox360 – hry (Xgd2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist