peterha píše:chcem sa opytat. stiahol som si hru cez torrent. su tam dva subory, jeden ma priponu .dvd a druhy .000.
mam to vypalovat tak isto ako keby mal ten druhy priponu .iso? cize otvorit subor .dvd v imgburn? pojde to? ci ho treba premenovat?
gaco píše:Napalované hry sa dajú spúšťať iba na XBOX360 s fleshnutou mechanikou.
Postup pri napalovaní záložnej kopie:
1.Ako prvé pochopiteľne musíme stiahnuť danú hru.
Dávame velký pozor aby daná hra bola PAL alebo region free.(pokial nemate XBOX360 z ameriky alebo japonska,tam su regiony NTSC-U a NTSC-J)
2.V priečinku s hrou by sa mali nachádzať dva súbory,a to .iso a .dvd ako na screene: (ide o hru Silent Hill 5)
3.Skontrolujeme si .dvd subor pravým kliknutím myši na subor,a otvorením v notepadu.Mali by sa zobrazit dva riadky,prvy by mal zobrazovat ´LayerBreak=1913760´ a v druhom by mal byt kompletný názov iso súbora aj s príponou .iso !!!
Takto by mal vyzerať .dvd súbor na hru CoD4
4.Ak je všetko ako má byť,zvolíme si program na napalovanie.Ja osobne pouzivam CdClone,ale možte použíť aj IMGburn,v žiadnom prípade nie NERO ani ALCOHOL120!!!!
5.Napaluje sa ten malý .dvd subor,nie .iso !!!!!!!!!!!!
6.Napalovať sa dá iba na dvojvrstvové dvd,čiže iba na DVD+R DL.Odporúčaná rýchlosť napalovania je 2-2.4x.
Už len taká pripomienka,a to že musíte mať dvojvrstvovú napalovačku :) ,lebo sa tu nájdu aj takí experti ktorí o tom nevedia :)
Príjemné mínanie DVD+R DL a samozrejme hranie :)
MrGrass píše:Ludia kde najdem teras ten patch na opacovanie tych novych hier lebo som kukal na str 16 je link na ten program ale uz nefunguje

trezzor píše:Ano, je to rychlost 4x.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť