TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

V tejto téme sa môžete pýtať ak máte otázku k záložným kópiám hier, ktoré vlastníte, alebo nastal nejaký problém počas ich tvorby resp. ukladania na médium. Ak nevlastnite originál k záložnej kópii, tak sa jedná o trestný čin.
popo272
Core člen
 
Príspevky: 6
Registrovaný: 31. Jan 2011, 16:09
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod popo272 » 2. Máj 2012, 11:09

Mam problem s hrou The witcher 2 assassins of kings v cz ktorých linky som našiel tu : viewtopic.php?f=59&t=28954 mam flash LT+2,0 a DB 2.0.13599.0.
Spustím túto hru ??? lebo som čítal že sa to dá s neakým xbox backup creator image tools. xgd3 hru som mal len gearsov 3ku ale to ide aj na LT+2.0. Za odpoveď ďakujem

popo272
Core člen
 
Príspevky: 6
Registrovaný: 31. Jan 2011, 16:09
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod popo272 » 2. Máj 2012, 11:18

Ok diki moc za odpoveď. Určite si dám nový flash 3.0. Ak ho budem mať tak sa to napaluje rovnako cez img a write until end of disk alebo cez niečo iné???

George_12
Core člen
 
Príspevky: 92
Registrovaný: 26. Apr 2012, 16:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod George_12 » 2. Máj 2012, 17:57

Ahoj Sleepy,

v tejto diskusii chcem polozit otazku, ktora suvisi s tym, ze sa zacinaju objavovat hry s minimalnou poziadavkou na DB.

Konkretny priklad:

Kód: Vybrať všetko
Aby ste mohli vidieť kompletný obsah je nutné aby ste sa prihlásili alebo zaregistrovali. Ďakujeme

Zaujima ma, ci v tomto pripade plati bod 1 z tvojho prispevku:

Ak mam DB 13604 a menej s LT+ 2.0:
-> spustim vsetky Xgd2 hry + Xgd3 hry BEZ TOPOLOGICKYCH DAT (dalej iba TD)
-> Pre odstranenie topologickych dat pouzijem toto: http://flashxbox.sk/files/Patch_Lt3.0_ISOs_to_Lt2.0.zip
-> minimum hier vyzaduje aby boli napalene na mechanikach (v PC) Lite-On iHAS XYZ revizie B [odporucam napalovat vsetky na tejto mechanike]


Logicke sa mi zda, ze ma ten minimalne pozadovany DB "nepusti"... , cize mi nepomoze pre DB 13599 s LT 2.0 odstranenie topologickych dat u XGD3.

Alebo sa mylim ?

P.S. - Dakujem ti dodatoce za pomoc a info ohladom LT 3.0, iHAS som uz "obalil" do Envolve boxu (USB)...spokojnost, vsetko fici ako ma, zatial som pokazil iba jedno DVD+DL Verbatim, akosi sa zaseklo na 93%, no zrejme preto, ze na compe bezali aj ine ulohy :D

George
Obrázok

cronet
Core člen
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 2. Máj 2012, 15:17
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod cronet » 3. Máj 2012, 18:19

Zdravím všechny. Mám problém s hrou Sniper Elite V, který link jsem našel tady: http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=12&t=29065 . Mám FLASH LT+ 2.0 Dash 2.0.13599.0 . Z hry jsem odstránil topologicka data a po nainstalování na HDD to chce aktualizaci. Nepříjdu aktualizaci o flash?
Předem diky za odpověď.

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 19:58

Zdravim ...k tejto teme by som chcel dodat len tolko a uz to tu aj niekto pisal do niejakej temy ...mam Lt 2.0 mal som ten starsi dash nevie presne aky, ale to je v podstate jedno. Stiahol som si Sniper Elite patchol som to tym topology data...napalil som to a mal som dilemu ci to spustat alebo nie lebo som vedel ze mi to zrusi vsetky xd3 hry ktore som napalil a ze nepojdu. Nakoniec som to nainstaloval a spustil ...samozrejme mi to nainstalovalo novy das. Sniper Elite ide v pohode ale na moje prekvapenie mi stale funguju aj Xd3 hry ktore by ist namali akurat ked ich nainstalujete na HDD tak po case hrania vam nabehne niejaka chybova hlaska a restertuje konzolu(tyka sa len Xd3 hier) ale ked ich nebudete instalovat malo by to ist aspon mne to ide. Neviem ako je to mozne ale zatila to chvalobohu ide aj takto uvidim ako to bude s dalsimi hrami ved odskusam a uvidim. Inac keby som si dal Lt 3.0 tak pridem tak ci tak o vsetky xd3 hry lebo su patchovane na Lt2.0 takze aspon si zatial prejdem hry ktore mam napalene a potom sa uz k nim nebudem vracat ...neskor si dam flas Lt3.0 a budem hrat uz len novsie hry. Pisla som to koli tomu lebo to tu uz niekto nacrtol...tak to mozno este niekomu pojde aj takto.

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 20:21

Co je to MFR DATE Xka ? A nehnevaj sa ze som to tu napisel ja len ze sa to tu uz niekto pytal tak preto ...prispevok mozes kludne zmazat ;-)

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 20:31

MFR Date: 2009-02-05 ...do konzoly nezasahoval nikto len ty pri flashi ...asi si z neho spravil niejaky zazrak ;-)

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 20:47

Faceplate som dal dole aj som skusil otvorit mechaniku ako ked vkladad dvd ale nevidno ani jeden kablik akurat v priestore kde su sloty na memory karty je nieco ako pasik alobalu ale to som nechcem strhavat .

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 20:53

Zobral som dedovu polovnicku baterku :) je tam zlty ...cize asi Lite on

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 21:19

Takze je to tak trochu asi nezmar ako som pisal ...akurat ako som pisal Xd3 hry maju po instalacii na HDD problem ...uvidim ako to bude dalej z novsim hrami hlavne ked budu Xd3 ...najblizsie sa chystam stiahnut Max Payne 3 a Ghost R.F.S. ked niektora bude xd3 tak stiahnem skusim tam dat ten topology patch a uvidime ci to rozchodim aspon bez instalacie na HDD ...potom dam vediet ako to dopadlo ;-)

Obrázok užívateľa
John7777
Core člen
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 23. Máj 2009, 23:00
Bydlisko: Humenne
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod John7777 » 3. Máj 2012, 21:29

Moze to byt ako hovoris ...len pred tym dashbordom s tym nebol problem a ta hlaska je unauthorized disk nachvilku to preblikne a konzola sa restartuje.

wladdrakula
Core člen
 
Príspevky: 50
Registrovaný: 7. Aug 2010, 06:50
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod wladdrakula » 4. Máj 2012, 08:55

Zdarec,

ja som tiez patchoval niekolko hier, aby mi isli na LT 2.0 ... Moja otazka vsak je takato... ISO vypalenych hier na disku uz nedrzim samozrejme. Ale ked si dam spravit LT 3.0 a tieto upravene hry mi nepojdu a ja si ich budem chciet znova zahrat, budem ich musiet znova stahovat alebo staci ked si spravim image z mojho upraveneho dvdcka?

Ide mi vlastne o to, ze ci ked vytvorim image a ten prebehnem cez abgx, upravi sa TD tak, aby isiel na LT 3? Alebo budem musiet stiahnut nedotknute ISO z netu, prebehnut a tak hrat?

A posledna otazka, vela krat spominana? Keby nahodou uvazujem o tej Lite on napalovacke, aky typ to ma vlastne byt?

Vopred vdaka za odpoved.

V.

wladdrakula
Core člen
 
Príspevky: 50
Registrovaný: 7. Aug 2010, 06:50
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod wladdrakula » 4. Máj 2012, 09:27

Na live nechodim, ale chcel by som tu napalovacku, lebo palim cez NTB a mam dojem, ze ta o chvilu odide. A tie xgd hry som palil na nej, cize su truncate metodou (ide mi len o to, ze ak tie hry raz zostarnu a nebudu sa dat niekde stiahnut, tak by mi to bolo luto)... Apropo pozeram prave tie lite on napalovacky podporovane a vidim, ze od iHAS 124 by mali vsetky dobre fungovat s upravenym fw... neviem vsak, ako by som zistil na e-shopoch tu reviziu? Alebo myslis, ze tie stare s NEC chipom sa uz nepredavaju?

Obrázok užívateľa
BlackWolf
Core člen
 
Príspevky: 158
Registrovaný: 15. Mar 2010, 19:49
Bydlisko: Čakany
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod BlackWolf » 4. Máj 2012, 14:39

chalani mam problem s hrou sniper elite v2 complex asi to bolo xgd2 verzia mam dash 14719 a flash LT+ 3.0 ale ked to napalim a dam do xka vypise mi unrecognized disc a ked dam status code tak vypise 03-80-00 .. co s tym je ? uz som to napalil 2x skusal som aj clonecd aj imgburn
Obrázok
Xbox 360 slim + RGH + 250GB HDD

George_12
Core člen
 
Príspevky: 92
Registrovaný: 26. Apr 2012, 16:27
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod George_12 » 5. Máj 2012, 15:02

Ahoj,

ak napalis hru Sniper Elite V2 pomocou vhdnej napalovacky Lite-On iHAS XYZ revizie B, v ktorej je aplikovany iXtreme Burner Max, hra by mala ist bez problemov.

Napalovat je potrebne cez ImgBurn, najlepsie cez aktualnu verziu a nie cez CloneCD.

Hra je sice WAVE VERSION: XGD2, no vyzaduje LT+ 3.0.
Dalsou striktnou podmienkou je Dashoboard: v2.0.14719.0, ktory mas, cize s nizsim by sa nespustila.
Obrázok

6shorty6
Core člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 4. Máj 2012, 21:46
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod 6shorty6 » 6. Máj 2012, 08:18

Zdravim chcel by som sa opytat jednu otatzku .... mam flash LT 2.0 dashboard 13599 a po vlozeni cd so Sniper Elite V2 odo mna chce update...ale ja to nechcem updatnut aby sa mi nezrusil flash.... takze moja otazka je ze ta hra mi asi nepojde nie??? neda sa nijak obist ten update??

razorbagk
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 9. Máj 2012, 11:55
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod razorbagk » 9. Máj 2012, 12:48

čau každým!

Mám flash LT+ 2.0 Dash .2.013599.0,napriek príspevkom(neaktualizovat Db 0.2.14719.0 bez LT+ 3.0)vložil som hru Sniper elite V2. a dal som si aktualizovat nový dash 14719 a keby nestačilo že pôjde Sniper elite,fungujú aj ostatné hry bez výnimkou-XGD3 s TD aj bez,AP 2.5,vlastne všetky ale naozaj bezchybne!Hry napaľujem cez IMGBURN s pomocou napaľovačky SAMSUNG SE-S224.Xko má r.v. 04.08.2008(mechanika Lite ON) sice mechanika je čisto nová, bola menená pred 3 mesiacmi ,tiež Lite On...

6shorty6
Core člen
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 4. Máj 2012, 21:46
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod 6shorty6 » 9. Máj 2012, 13:47

Naozaj ti to funguje??? ... lebo ja mam ten isty flash a aj ten isty dashboard....a ty si dal instalovat update z cd ked si ho tam vlozil ci ako??? ja by som si to tiez velmi chcel zahrat ale tak nechcem aby sa mi zrusil flash... urcite to funguje???

razorbagk
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 9. Máj 2012, 11:55
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod razorbagk » 9. Máj 2012, 14:50

6shorty6:naozaj funguje!!!ved o flash neprídeš,nemáš čo stratit!Aj ja som bol prekvapený.Sniper elite V2 je naozaj skvelá hra! Mám novú mechaniku Lite On!Pôjdu všetky hry ako majú!Ešte raz hovorím,mám LT+ 2.0 dB. 2.0.14719.0...uplne O.K!

Obrázok užívateľa
corey26
Závislák
 
Príspevky: 2505
Registrovaný: 19. Apr 2008, 23:00
Bydlisko: Silent Hill
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 19 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod corey26 » 9. Máj 2012, 15:19

tiez ti mozem potvrdit ze aj ja som mal nieco podobne flast lt+2,0 dash 13599 (hravam len offline) z netu (ten update so sniper elite mi nesiel ) som si stiahol update dasboardu na 14719 a idu mi vsetky hry xgd2,xgd3,xgd3 + td a napalovacku tiez mam staru samsung len iny typ ako tu je pisani a palim cez clonecd a funguje mi to na 2 rozlisnych xboxov (arcade a jasper)
jediny problem nastal ked som si xgd3 hru nainstaloval a pustil a bezne po 5 min hrania mi vyhodilo nejaky error tak hram hry bez instalacie a funguju aj 3 hodky v kuse :) takze som happy jak dva grepy :D
urcite nemas co stratit ked ti to pojde budes rad a ked nie pojdu ti aspon xgd2 hry a tak ci tak by si si dal (asi) novy flash :)
Obrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

razorbagk
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 9. Máj 2012, 11:55
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod razorbagk » 9. Máj 2012, 15:34

corey:máš pravdu!nový flash ajtak neobýdeme!!! :a19:

razorbagk
Core člen
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 9. Máj 2012, 11:55
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod razorbagk » 9. Máj 2012, 15:38

neobídeme!!!sorry!

Obrázok užívateľa
bugi
Core člen
 
Príspevky: 24
Registrovaný: 21. Feb 2007, 00:00
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod bugi » 10. Máj 2012, 13:19

chcel by som sa opytat ci spustim hru max payne 3 na lt 2.0 dash 13599....dakujem za odpoved

Obrázok užívateľa
knowner
Premium člen
 
Príspevky: 316
Registrovaný: 30. Apr 2010, 21:45
Bydlisko: Košice
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod knowner » 10. Máj 2012, 14:30

chcem sa spytat, mam db 14699 a flast LT+ 3.0, ked nainstalujem db update ktory vyzaduje hra max payne 3 nepridem o flash ?

Hecker
Core člen
 
Príspevky: 7
Registrovaný: 18. Apr 2010, 18:49
Poďakoval: 0 krát
Dostal poďakovanie: 0 krát

Re: TU SA PYTAJ CI DANU HRU SPUSTIS, OSTATNE TEMY BUDU VYMAZANE!

Poslaťod Hecker » 10. Máj 2012, 18:46

Mam problém s hrou Max Payne 3 ktorej linky som našiel tu viewtopic.php?f=59&t=29175
Mám flash LT plus 2.0 a verziu DB 2.0.13599.Je nejaká možnosť aby som spustil tu hru?
Neodpovedajte už som našiel odpoveď :D

Ďalší

Späť na Sekcia určená pre záložné kópie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť




Staň sa fanúšikom Xboxzone.sk na Facebooku

TOPlist