Našiel som napr Skyrim v Cz na X360 a aj som stiahol a ide v CZ ale keďže Skyrim na X360 nie je origo Cz tak to tam vložili
ale ako ? bolo by super ak by som sa to naučil alebo aspoň dali nejaký tip na stránku kde robia také to veci.

egreshe píše:pokial cakas nejaky All-In-One Click tool tak zabudni... presne viem ze ocakavas ze kliknes v programe a on ti nahodi cestinu do hry.. bohuzial tak to nefunguje...
najskor musis zistit ktory subor danej hry je subor s cz titulkami.. a to by bolo vo vseobecnosti vsetko... kazda hra to ma inac, niekde staci skopcit cz subor z PC verzie, inde sa musi prerobit, inde najskor treba xkovy rozbalit do editovatelnej podobe, inde ( zistujem ze vo vacsinach hier) je v default.xex zakodovany aj MD5 checksum pre dany subor.. tj ked ho hoc ako pozmenis/nahradis, hra nepojde....
inymi slovami- nieje to take jednoduche ako si ty myslis, a tato tema je imho uplne zbytocna... to je ako by niekto zalozi temu - vyroba CFW pre xko, a cakal by ze vdaka tomu si spravi CFW podla seba a sam... nie, tak to nefunguje...

cantor68 píše:ja su

egreshe píše:ale toto je len tool na vlozenie vytvorenej cestiny do iso ... v tejto teme slo skor o to ako hodit hoc aku cestnu do iso...
tj keby si mal soft v ktorom nacitas iso, a on si sam prerobi PC verziu cestiny do Xka a hodi to do isa tak ok ..
ale toto je len zautomatizovavny proces hodenia suboru do iso...

Späť na Všeobecný pokec o hrách (pripravované, recenzie, návody, rady a iné)
Užívatelia prezerajúci fórum: psbot [Picsearch] a 1 hosť